• 0(216) 545 01 54 / 0(543) 224 57 25

2024 yılı ilk Eğitim ve Öğrenci Koçluğu Sertifika Programı

1024 461 İz Koçluk

23 Ocak’ta BAŞLIYOR…

HER GENÇ EN İYİ KOÇ İLE ÇALIŞMAYI HAK EDER…

İz Koçluk 2009 yılından bugüne gençleri güçlendirmek ve cesaretlendirmek için profesyonel eğitim ve öğrenci koçları yetiştirmeye devam etmektedir. Ülke nüfusunun 1/3 genç nüfus olduğunu düşünürseniz gençlerle çalışacak profesyonel eğitim ve öğrenci koçlarına ne kadar fazla ihtiyaç olduğunu fark edebilirsiniz.

“Eğitim ve Öğrenci Koçluğu”, gençlerin, öğrencilerin, verimliliklerini ve yaratıcılıklarını artırırken potansiyellerini gerçekleştirmeleri için önlerindeki engelleri aşmalarına destek olur.

Gelecek planlarını yapan gençleri cesaretlendirip güçlendirmek, kendilerine güvenlerini geliştirmek için sizde bir profesyonel eğitim ve öğrenci koçluğu programı arıyorsanız İz Koçluk ve Elgiz Henden  ile doğru yerdesiniz demektir.

İz Koçluk Eğitim ve Danışmanlık güvencesiyle Türkiye’nin Uluslararası Koçluk Federasyonu tarafından 2009 yılında 21 ve 2012 yılında 40 saat olarak CCE (Continuing Coaching Education ), 2017 yılında  75 saat / ACSTH (Approved Coach Spesific Training Hours) olarak ve en son 2023 yılında 75 saat  Level 1 olarak akredite  “Professional Coaching for Student and Teen” , “Eğitim ve Öğrenci Koçluğu” sertifika programı 23 Ocak 2024 de başlıyor.

Eğitim ve Öğrenci Koçluğu Sertifika Programı” Türkiye’nin İlk Eğitim ve Öğrenci Koçu olan “Elgiz Henden” tarafından verilecektir. Eğitimde ve öğrencilerin başarılarında koçluk becerilerini nasıl etkili olduğunu öğrenmek isteyen, hayatına ve mesleğine yeni beceriler katmak isteyen yeni eğitim ve öğrenci koçlarının arasına katılmak için bu linkte tıklayarak programa kayıt olabilirsiniz. “Eğitim ve Öğrenci Koçluğu Sertifika Programı”nda kullanılan tüm örnekler ve vakalar yaşanmış ve gerçek hikayelerdir. Elgiz Henden’nin öğretmenlikten gelen tecrübelerini koçlukla birleştirerek online olarak sunduğu bu özel sertifika programında %80 devam zorunluluğu vardır.

Eğitim ve Öğrenci Koçluğu Sertifika Programı”  23  Ocak Salı günü saat 19.00 da başlayacak ve 4 Haziran 2024 tarihi saat 22.00 da sonra erecektir. “Eğitim ve Öğrenci Koçluğu Sertifika Programı”  haftada bir Salı günleri saat 19.00-22.00 saatleri arasında online olarak Zoom platformu üzerinden canlı olarak gerçekleşecektir.

Uluslararası Koçluk Federasyonu (ICF) tarafından akredite edilen “Professional Coaching for Student and Teen”, “Eğitim ve Öğrenci Koçluğu” eğitimi oldukça titiz ve detaylı bir inceleme sürecinden geçmiştir ve içerik (müfredat) Uluslararası Koçluk Federasyonu (ICF) koçluk tanımı, Temel Yetkinlikleri ve Etik Kuralları ile uyumludur. ICF akredite “Professional Coaching for Student and Teen”, “Eğitim ve Öğrenci Koçluğu Sertifika Programı” koçluk eğitimi seçerek, kaliteli bir eğitim aldığınızdan emin olabilirsiniz.

ICF akredite “Professional Coaching for Student and Teen”, “Eğitim ve Öğrenci Koçluğu Sertifika Programı” aynı zamanda ICF üyeliği ve unvan alma gerekliliklerini yerine getirmenize yardımcı olacaktır.

ICF akredite “Professional Coaching for Student and Teen”, “Eğitim ve Öğrenci Koçluğu Sertifika Programı”na katılanlar  mesleki olarak yeni beceriler kazandıklarını, öğrencilere ve eğitim süreçlerine olan bakış açılarının önemli ölçüde değiştiren deneyimler yaşadıklarını, öğrendikleri tüm becerileri önce kendi üzerlerinde uyguladıklarından iletişim becerilerinde gelişme,  özsaygı ve özgüvende  artış,  mesleki ve kişisel performanslarında  iyileşme, koçluk araçların kullanımında gelişme,  belirli bir konuya odaklanmada artış  vb. gibi faydalar bildirmektedirler.

Sizde Türkiye’nin en iyi “Eğitim ve Öğrenci Koçları” arasına katılmak istiyorsanız. Buradan hemen kayıt sürecinizi başlatabilirsiniz.

PROGRAMI OGRAMI https://forms.gle/xy3bhgzKvg8Q9cGt8

Servislerimizi daha iyi sunabilmek için tanımlama bilgisi (cookie) kullanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek Gizlilik Politikamızı kabul etmiş sayılırsınız.